Recent in de categorie leningen vergelijken

Wanneer u verschillende leningen hebt lopen, kan het interessant zijn deze samen te voegen tot een grote lening. Dit kan u namelijk een groot aantal voordelen opleveren. 

Offertes direct aanvragen

|
Via Leningvergelijking.com kunt u nu direct een scherpe offerte aanvragen. Op deze manier kunt u zelf beginnen met het vergelijken van offertes. Als u een huis wilt kopen gaat u naar hypotheekofferte aanvragen, als u een consumptief krediet zoekt gaat u naar de pagina kredietofferte aanvragen. Op deze start u gemakkelijk uw eigen vergelijking. Het is namelijk belangrijk om offertes met elkaar te vergelijken. Vergelijk dus en weet wat voor uw situatie het beste is!
Wettelijk gezien is het maximum rentepercentage dat een bank of lening verstrekker mag vragen 15%. Dat zien we terug in de tarieven die creditcard maatschappijen erop na houden: de meeste banken zitten tegen of op die norm. Een persoonlijke lening of een doorlopend krediet is in de meeste gevallen dan weer goedkoper. De goedkoopste lening die men kan krijgen is de Hypotheek. Omdat daar een onderpand aanwezig is en het risico over vele jaren verspreid wordt zijn de leningen daar het voordeligst.

De daling van deze maximale rentetarief heeft gevolgen voor de leningverstrekkers. Konden ze 3 jaar geleden nog gemakkelijk 18% vragen, nu is dat dus maximaal 15%.

Menu

Over dit archief

Deze pagina is een archief van recente berichten in de categorie leningen vergelijken.

hypotheek is de vorige categorie.

minilening is de volgende categorie.

De nieuwste berichten zijn te vinden op de hoofdpagina of kijk in de archieven om alle berichten te zien.

leningen vergelijken: Maandelijkse archieven