Recent in de categorie doorlopend krediet

De wereld van leningen is een constant veranderende wereld. Wij vergeleken voor u de actuele rentestanden voor het doorlopend krediet van de Rabobank, de ABN AMRO, de ING en de SNS bank. De hoogte van uw leen rente hangt af van uw persoonlijke situatie. De actuele rente standen zijn gebaseerd op een meting van 24 september 2011. 

De leningen van Freo.nl vergelijken

|
Freo.nl biedt al enige tijd leningen aan via het internet op freo.nl. Enige bekendheid kregen ze toen ze als tweede shirtsponsor op de shirts van PSV verschenen. Lening vergelijking nam deze relatief nieuwe speler onder de loop en vergelijkt de rentetarieve met de directe concurrenten. We vergeleken Freo.nl met MoneYou, OHRA an het vertrouwde Rabobank op het gebied van Persoonlijke lening en Doorlopend krediet.

Geld lenen werd goedkoper

|
Uit onderzoek van geld.nl blijkt dat geld lenen goedkoper is geworden. Met name het doorlopend krediet werd goedkoper. De grotere banken zoals de Rabobank, ING en SNS bank hebben hun tarieven niet verlaagd, maar de kleinere aanbieders juist wel. Freo.nl is inmiddels de goedkoopste met 6,2% rente op een doorlopend krediet van 10.000 euro. Freo laat dan ook weten dat sinds het wegvallen van de DSB bank er weer kansen ontstaan in de leningen markt.

De nieuwe rentatarieven van het doorlopend krediet zijn op leningvergelijking.com weer helemaal up-to-date. Dus bekijk de rentetarieven snel hier. De rentetarieven van de persoonlijke lening zijn recent niet veranderd.

Menu

Over dit archief

Deze pagina is een archief van recente berichten in de categorie doorlopend krediet.

creditcard is de vorige categorie.

hypotheek is de volgende categorie.

De nieuwste berichten zijn te vinden op de hoofdpagina of kijk in de archieven om alle berichten te zien.

doorlopend krediet: Maandelijkse archieven