Hypotheek vergelijking 2010: Hypotheek rente daalt

|
In 9 maanden kan er veel gebeuren. Leningvergelijking vergeleek de hypotheek rente tarieven van 25 januari 2010 met die van 22 Oktober 2010. Om de vergelijking eerlijk te houden hebben we een hypotheek genomen met een 10 jaar vast rentetarief en Nationale Hypotheek Garantie. Het resultaat van onze vergelijking: Hypotheken werden gemiddeld bijna 1% goedkoper! De actuele Hypotheek rente tarieven vind u hier.
De Hypotheek rente bij de grote banken staat tussen de 4.3% en 4.5% voor een 10 jaar vast rentetarief met NHG (Nationale Hypotheek Garantie). Dit is een veel voorkomende hypotheekvorm en stelt ons in staat de vergelijking eerlijk te houden. In januari waren de meeste Hypotheken van grote banken nog rond de 5,4%. Aegon en SNS bank komen momenteel in onze test als voordeligste uit de bus, maar verschillende kleinere aanbieders bieden nog goedkopere hypotheken aan. Ook verschillen de tarieven per situatie erg met elkaar. Als je een nieuwbouw huis hebt, kun je bij Aegon bijvoorbeeld een rente tarief van 4.1% krijgen. De Rabobank publiceert nog steeds geen rentetarieven.
Het is altijd verstandig om een onafhankelijk hypotheek advies aan te vragen bij meerdere tussenpersonen en banken. Elke situatie is anders en een eigen vergelijking maakt het voor u gemakkelijker om de beste hypotheek te kiezen.

Menu

Over dit bericht

Deze pagina bevat één bericht gepubliceerd op 23 oktober 2010 16:28.

Geld lenen werd goedkoper was het vorige bericht op deze weblog.

Beperking Hypotheekrenteaftrek moet huizenmarkt redden is het volgende bericht op deze weblog.

De nieuwste berichten zijn te vinden op de hoofdpagina of kijk in de archieven om alle berichten te zien.