Waarom meerdere offertes aanvragen?

|
Een lening neem je omdat je geld nodig hebt. Dat weet u natuurlijk ook wel. Maar waar kun je nu de laagste rente vinden voor bijvoorbeeld een doorlopend krediet? Of welke autolening is het voordeligst? Gelukkig heb je een overzicht van verschillende leenvormen waarin een indicatie van de verschillende rente tarieven gemaakt wordt. Echter, elke situatie is weer uniek en de eisen die u stelt aan uw lening zijn waarschijnlijk anders dan die van uw buurman. Daarom is het toch handig om verschillende offertes aan te vragen en deze met elkaar te vergelijken.
Dat elke situatie uniek is ligt aan uw inkomen, een eventuele BKR notering, uw hypotheek en andere zaken. Deze zaken bepalen allemaal mede wat uw uiteindelijke leenvorm wordt. Ook het doel dat u met het geld wilt is belangrijk. Een verbouwing aan een huis kan veel voordeliger dan de aanschaf van een auto.

Een offerte kunt u aanvragen bij uw bank of adviseur. Kijk ook eens rond op internet wat daar allemaal te vinden is. In een offerte staat uw persoonlijke informatie, de aflossingsregeling en het rentepercentage. Waarom meerdere krediet offertes aanvragen zult u denken? Omdat verschillende banken en adviseurs nu eenmaal een andere maatstaf hanteren. En met deze vergelijking kunt u voor u uitmaken wat het beste alternatief is voor uw situatie!

Menu

Over dit bericht

Deze pagina bevat één bericht gepubliceerd op 2 maart 2010 11:06.

Auto leningen was het vorige bericht op deze weblog.

Creditcard rente overzicht is het volgende bericht op deze weblog.

De nieuwste berichten zijn te vinden op de hoofdpagina of kijk in de archieven om alle berichten te zien.