Mini lening

|

Een mini lening (of micro lening) is een zeer klein bedrag van enkele honderder euro's (100, 250, 500 bijvoorbeeld) dat u in een zeer korte tijd weer terug moet betalen (15 tot 30 dagen bijvoorbeeld). Het grote voordeel van zo'n lening is dat het vaak binnen 10 minuten op je rekening staat. Groot nadeel is dat de administratiekosten (of behandelkosten) erg hoog kunnen zijn. Dit kan soms oplopen tot boven de 50% van het leenbedrag! Bekijk en vergelijk van te voren dus goed de verschillende mogelijkheden. Het grootste voordeel en nadeel staat hieronder:

  • Zeer snel geld hebben. Met een minilening heb je over het algemeen zeer snel geld tot je beschikking. Binnen enkele minuten staat het soms al op je bankrekening. Handig als je det meteen nodig hebt.
  • Duur. Een minilening is over het algemeen erg dur. Door de snelle overschrijving zijn de kosten erg hoog. Bekijk en vergelijk de tarieven van verschillende aanbieders eerst eens goed. Bedenk ook dat als u eventueel niet kunt betalen, de rentetarieven erg kunnen oplopen.


Menu

Over dit bericht

Deze pagina bevat één bericht gepubliceerd op 3 februari 2010 12:31.

Rente krediet was het vorige bericht op deze weblog.

Persoonlijke lening is het volgende bericht op deze weblog.

De nieuwste berichten zijn te vinden op de hoofdpagina of kijk in de archieven om alle berichten te zien.