Waarom Leningen vergelijken

|
Geld lenen is vandaag de dag geen gemakkelijke opgave meer. Er zijn zoveel banken en aanbieders van leningproducten en zoveel verschillende soorten leningen, dat men gemakkelijk door de bomen het bos niet meer kan vinden. En welke soort lening moet u nemen? Een tweede hypotheek, een persoonlijke lening of een doorkopeld krediet? Leningvergelijking.com probeert het u gemakkelijker te maken. Op deze website kunt u gemakkelijk leningen vergelijken van grootste aanbieders zoals ABN Amro, ING Bank en de Rabobank. Kijk links in het menu voor om te beginnen met leningen vergelijken. Hieronder in de tabel staat ook een lening vergelijking.

U kunt alvast berekenen wat u kunt besparen of bereken uw maximale lening. Bekijk onze website eens goed voordat u een lening aangaat of er een gaat oversluiten. Hieronder vindt u de actuele rentetarieven van diverse banken.

Lening aanbieder Hypotheek 10 jaar Persoonlijke lening 10.000 euro Doorlopend krediet 10.000 euro
A1bkrediet Niet bekend 7,30% 6,70%
ABN Amro 5,30% Van 10,50 tot 14,3%Van 8,80% tot 14,30%
Aegon 5,05% Niet bekendNiet bekend
ING bank 5,05% 9,40%9,20%
Rabobank Niet bekend 9,40% 9,20%
SNS Bank 4,55Niet bekend 8,10%
Gecontroleerd op 04-06-2012

Leningen vergelijken


Op deze website proberen we een overzicht te geven van verschillende aanbieders van leen producten zoals hypotheken, doorlopend krediet en persoonlijke lening. Deze kunt u vinden in het menu aan de linker kant van de website. Vergelkijk de leningen voordat u afsluit!

Welke vorm van lenen u ook kiest, bedenk dat geld lenen altijd geld kost. Uiteindelijk zult u het geleende bedrag moeten terug betalen. Houd hier rekening mee en bespreek dit met uw bank of tussenpersoon.

Menu

Over dit bericht

Deze pagina bevat één bericht gepubliceerd op 9 februari 2010 16:13.

Soorten leningen was het vorige bericht op deze weblog.

Einde aan de minilening? is het volgende bericht op deze weblog.

De nieuwste berichten zijn te vinden op de hoofdpagina of kijk in de archieven om alle berichten te zien.