Auto leningen

|
Een auto kopen is een grote stap die veel mensen moeten nemen. De auto is, op het huis na, vaak het duurste product dat een persoon in zijn leven koopt. Geen wonder dat er speciale financieringsvormen zijn om een auto te bekostigen. Auto leningen kun je vaak afsluiten bij de dealer waar je een auto koopt. Lening vergelijking zoekt de beste financieringsdeals voor u uit in deze auto lening vergelijking. Bekijk snel verder en vergelijk de financiering van Opel, Mercedes, Peugeot, Fiat en Renault! Weet hoe het zit met de rente, de looptijd en andere voorwaarde van uw auto lening. De getoonde informatie en aanbiedingen is gecontroleerd en geldig op 30-01-2012. Tot wanneer de acties lopen terug te vinden op de website van het automerk.
In het onderstaande overzicht een indicatie van de rentepercentages van de verschillende automerken voor auto leningen. Voor het gemak hebben we een vergelijking gemaakt voor een auto van 25.000 euro.


Lening aanbieder Rente auto 25.000 euro
Aanbetaling percentage
Looptijdin maanden
Opel
0% 30% 60
Mercedes variabel 0% maximaal 60
Ford 8,9%15% - 30% 24 - 36
Peugeot 9,9% - 10,4% 40% maximaal 64
Fiat variabel variabel onbekend
Renault 0% onbekend maximaal 60

Veel van de bovenstaande bedrijven maken het mogelijk om een autolening met restwaarde te nemen. Deze leenvorm houd rekening met de restwaarde van de auto na de financieringsperiode. Vaak is een combinatie met een autoverzekering ook een aantrekkelijke optie. Vraag bij uw dealer voor de voorwaarde.


Menu

Over dit bericht

Deze pagina bevat één bericht gepubliceerd op 26 februari 2010 11:29.

Geld lenen kan ook bij het Kruidvat was het vorige bericht op deze weblog.

Waarom meerdere offertes aanvragen? is het volgende bericht op deze weblog.

De nieuwste berichten zijn te vinden op de hoofdpagina of kijk in de archieven om alle berichten te zien.